Tunnel Plugs

Open Wide Tunnel Plug - XL

€ 14,95 € 29,95

Direct leverbaar
Tunnel Plug - Zwart

€ 29,95

Direct leverbaar
Hump Gear XL - Zwart

€ 59,95

Direct leverbaar
Holle Buttplug - Zwart

€ 39,95

Direct leverbaar
Holle Buttplug 42 mm

€ 47,95

Direct leverbaar
Arsenal Holle Metalen Buttplug

€ 49,95 € 129,95

Direct leverbaar

Tunnel plug bestellen

BDSM Toys is de online BDSM specialist van Nederland, zeker op het gebied van BDSM. Geniet van een grote en goedkope collectie van Tunnel plugs. Bestel online en geniet van de snelle levering (werkdagen vóór 23.30 besteld, is de volgende dag al in huis), lage prijzen en hoge kwaliteit van de BDSM SexToys en BDSM Kleding.

Goedkope Tunnel plug bestellen

Alles op BDSM gebied is te vinden bij BDSM-Toys.nl. Geniet van de vele sensuele en erotische BDSM mogelijkheden, waaronder dus de beste toys die er in Nederland te verkrijgen zijn. In onze BDSM shop kan je snel en eenvoudig Tunnel plug vergelijken en kopen. Ontdek alles over je Tunnel plug op de product pagina, waar je aanvullende informatie kan vinden. Wil jij goedkope Tunnel plugs bestellen? Geniet van de beste deals voor BDSM Toys en SM kleding voor hem en haar!

Online Tunnel plugs

Prijs en kwaliteit spelen altijd een rol als je online winkelt. Bij Bdsm-Toys.nl vind je de beste deals voor BDSM producten in Nederland. Laat je inspireren en geniet van de oneindige mogelijkheden die je kan beleven met Tunnel plugs.