Standaard Buttplugs

The Assifier

€ 2,95

Direct leverbaar
Paarse mini buttplug

€ 2,95

Direct leverbaar
Metalen Buttplug Met Zuignap

€ 7,95 € 24,95

Direct leverbaar
Triple Threat Cockring Met Anaalplug

€ 11,95 € 32,95

Direct leverbaar
Buttplug S

€ 14,95

Direct leverbaar
Buttplug M

€ 17,95

Direct leverbaar
Beaded Cone Buttplug

€ 27,95

Direct leverbaar
Glazen Prostaat Buttplug No. 12

€ 19,96 € 24,95

Direct leverbaar
Butt Plug Zwart

€ 14,95

Direct leverbaar

Standaard Buttplug bestellen

BDSM Toys is de online BDSM specialist van Nederland, zeker op het gebied van BDSM. Geniet van een grote en goedkope collectie van Standaard Buttpluggen. Bestel online en geniet van de snelle levering (werkdagen vóór 23.30 besteld, is de volgende dag al in huis), lage prijzen en hoge kwaliteit van de BDSM Toys en BDSM Kleding.

Goedkope Standaard Buttplug bestellen

Alles op BDSM gebied is te vinden bij BDSM-Toys.nl. Geniet van de vele sensuele en erotische BDSM mogelijkheden, waaronder dus de beste toys die er in Nederland te verkrijgen zijn. In onze BDSM shop kan je snel en eenvoudig Standaard Buttplug vergelijken en kopen. Ontdek alles over je Standaard Buttplug op de product pagina, waar je aanvullende informatie kan vinden. Wil jij goedkope Standaard Buttpluggen bestellen? Geniet van de beste deals voor BDSM Toys en SM kleding voor hem en haar!

Online Standaard Buttpluggen

Prijs en kwaliteit spelen altijd een rol als je online winkelt. Bij Bdsm-Toys.nl vind je de beste deals voor BDSM producten in Nederland. Laat je inspireren en geniet van de oneindige mogelijkheden die je kan beleven met Standaard Buttpluggen.