BDSM Halsbanden

Halsband - Zwart

€ 15,95

Direct leverbaar
SILICONE Collar- Slave

€ 17,95

Direct leverbaar
Hals en handboeien

€ 24,95

Direct leverbaar
Collar

€ 29,95

Direct leverbaar
Ketting halsband BDSM

€ 13,95

Direct leverbaar
Kraag met Neus Haak

€ 69,95

Direct leverbaar
Stalen halsband

€ 74,95

Direct leverbaar
Halsband met pinnen

€ 14,95

Direct leverbaar
Metalen halsband S/M/L

€ 74,95

Direct leverbaar

BDSM Halsbanden bestellen

BDSM Toys is de online BDSM specialist van Nederland, zeker op het gebied van Halsbanden. Geniet van een grote en goedkope collectie van BDSM Halsbanden voor hem en haar. Bestel online en geniet van de snelle levering (werkdagen vóór 23.30 besteld, is de volgende dag al in huis), lage prijzen en hoge kwaliteit van de BDSM Toys en BDSM Kleding.

Goedkope BDSM Halsband kopen

Alles op BDSM gebied is te vinden bij BDSM-Toys.nl. Geniet van de vele sensuele en erotische BDSM mogelijkheden, waaronder dus de beste BDSM Halsbanden die er in Nederland te verkrijgen zijn. In onze BDSM shop kan je snel en eenvoudig SM toys vergelijken en kopen. Ontdek alles over je BDSM Halsband op de product pagina, waar je aanvullende informatie kan vinden. Wil jij goedkope BDSM Halsbanden kopen? Geniet van de beste deals voor SM Toys en SM kleding voor hem en haar!

Online BDSM Halsbanden

Prijs en kwaliteit spelen altijd een rol als je online winkelt. Bij Bdsm-Toys.nl vind je de beste deals voor BDSM Halsbanden in Nederland. Laat je inspireren en geniet van de oneindige mogelijkheden die je kan beleven met BDSM Halsbanden.