0

Levensechte billen masturbator - donker

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Deze schitterende masturbator geeft een perfecte imitatie van de exotische achterzijde van een donkere vrouw. Zowel de vagina als de anus zijn getrouw weergegeven en geven een levensechte doggy-style seksbeleving. Het gewicht maakt het nog echter, de masturbator weeg 7,7 kilogram.

Het materiaal voelt aan als echte huid en er is zowel voor anale als vaginale masturbatie een vibrerende stimulans mogelijk. De meegeleverde bullet vibrator met afstandsbediening is gemakkelijk in de opening te schuiven. Het materiaal beweegt op een levensechte manier. De vagina en anus is zowel van binnen als van buiten met detail gemaakt waardoor ze niet van echt te onderscheiden zijn. De zuigkracht van de masturbator geeft een heerlijk gevoel. Deze heerlijke masturbator laat je tenen krommen van genot!

Makkelijk schoon te maken met water en zeep, en door droog te bewaren is jarenlang seksplezier gegarandeerd. Beleef jouw fantasie met deze masturbator, ze ligt altijd voor je klaar.

Alternatieven die wij aanraden
-
+